Forum voor Anarchisme
ArtikelenDe AnarchokrantDossiersEventsWiki // Hulp bronnenContact // Inzending
|
English
news25 oktober 2022

[Video] System Fail #17 Geen oorlog maar klassenstrijd | Sub.media

Deze aflevering van System Fail bevat grafische beelden van oorlog, hongersnood, gebruik van chemische wapens en ander staatsgeweld. Kijkers discretie wordt aangeraden.

In een exclusief interview horen we van Liz Truss, de in ongenade gevallen voormalige premier van het Verenigd Koninkrijk, over haar besluit om af te treden.

Vervolgens probeert Dee te begrijpen waarom mensen uit de arbeidersklasse elkaar vermoorden ten behoeve van hun machthebbers. Dan snijdt Dee door alle lagen van patriottische spinsels om u de laatste updates te brengen over de oorlog van Rusland tegen Oekraïne en de tegenstanders van Poetins nieuwste dienstplicht.

Tot slot controleren we het zogenaamde Chili, waar Mapuche-strijders en anarchisten de derde verjaardag van de opstand van 2019 hebben gemarkeerd met een nieuwe ronde van protesten.

Om kameraden in Rusland die zich tegen de oorlog verzetten te steunen en voor meer informatie kunt u de volgende links bezoeken:

Solidarity Zone, een horizontaal initiatief ter ondersteuning van degenen die vervolgd worden vanwege anti-oorlogsacties. https://t.me/solidarity_zone

Combat Organization of Anarcho-Communists - https://t.me/BO_AK_reborn

Revolutionary Anarchist Fund - een initiatief van de Combat Organization of Anarcho-Communists, dat financiële steun biedt aan partizanenacties in Rusland. https://t.me/rev_anarchy_fond

Anarchistisch Zwart Kruis Moskou - https://wiki.avtonom.org/en/index.php/Anarchist_Black_Cross_Moscow

Anarchistisch Zwart Kruis Irkoetsk - https://abc38.noblogs.org/ en https://t.me/abcirk

Anarchistisch Zwart Kruis Wit-Rusland - https://abc-belarus.org/?lang=en

Beweging van Anarchisten van Irkoetsk (DIAna) - https://t.me/anhoirk

Reacties (0)

Voeg nieuwe reactie toe

Wij tolereren geen: racisme, seksisme, transfobie, antisemitisme, ableisme enz.